Over ons

Home Over ons

Brouwer Multi-bouw

Mijn naam is Thomas Brouwer, eigenaar van Brouwer Multi-bouw. Na jaren werkervaring opgedaan te hebben bij een professioneel aannemersbedrijf, gespecialiseerd in villabouw ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Brouwer Multi bouw werd een feit, Kwaliteit en vakkundigheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Inmiddels alweer 13 jaar ervaring in kwalitatief timmer en constructiewerk voor particulieren en bedrijven.

Ben u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk gerust rond op onze website en als u vragen heeft horen wij dat graag. U kunt ons bellen op 0613589170 of mailen naar info@brouwermultibouw.nl

Bouw- en timmerwerk

Timmerwerken

De bouw van o.a. een garagebox, schuur, serre, overkapping of tuinhuis. Ook constructief timmerwerk zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Wij komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking en om de mogelijkheden te bekijken voor het project dat u in gedachte heeft.

Verbouw

Bij te weinig ruimte en/of licht op zolder plaatsen wij graag een dakkapel of dakraam voor u. Is uw badkamer aan vervanging toe? Een verbouwing brengt veel werk met zich mee. Een goede voorbereiding is daarom het halve werk en Brouwer Multi-bouw helpt u hier graag bij. Uw wensen staan centraal en waar nodig is geven wij advies om samen tot het beste resultaat te komen.

Renovatie & Onderhoud

Uw huis is een waardevol bezit. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw woning haar waarde behoud. Slecht onderhoud kan vaak leiden tot aanzienlijk hogere reparatiekosten. Bij ons kunt u terecht voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning zoals bijvoorbeeld het repareren van houtrot, vervangen van kozijnen, ramen en deuren, reparatie of vervangen van boeilijsten of het repareren van lekkages.